Welcome, Guest | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » [AoW] News » News » 2015/03/26
2015/03/26
RezoDate: Thursday, 2015-03-26, 7:59 PM | Message # 1
Lieutenant
Group: Administrators
Messages: 62
Reputation: 1
Status: Offline
Seniai berašėm naujienas, todėl jų prisikaupė gan nemažai:

Aktyvumas: Per praėjusius 5 mėnesius sužaidėm virš 400 Clan Warų, iš kurių laimėjom ~80%, kas yra labai neblogas pasiekimas.Ne visi rezultatai sukelti, bet iki mėnesio pabaigos, tai turėtų būti sutvarkyta. Susumuosim rezultatus iš senų webų, gaila, bet tie kurie buvo surašyti mokamuose hostuose dingo. Būtent todėl persikėlėme į nemokamą ucoz svetainę.

Nariai: Per šį, 5mėn. laikotarpį mus papildė 4 nauji žmonės: Zlakas, CanoN, Aganoize ir Spank(Rus). Džiugu, kad nei vienas iš praėjusių, 2014 metų naujokų (jų buvo net 6) nepaliko klano. Ta proga, kiekvienam iš jų suteikiamas VETERAN statusas. Šiuo metu savo komandoj turime 16 narių.

Rezultatų rašymas: Po sugrįžimo prie SAMP Clan Warų, daugelio kitų klanų tinklapiuose radom naują skiltį CW lentelėje"Top player"- tai žaidėjas, kuris per cw padarė daugiausiai "damage". Visgi, ilgainiui man ši naujovė pradėjo nepatikt, nes pastebėjau, kad kartais tai padaro neigiamą įtaką rezultatui. Pasitarus su nariais nusprendėm, jog ji visiškai nereikalinga. Taigi nuo šiandien skiltis "top player" panaikinama.

Naujienos: Visos naujienos, susijusios su klanu, nuo šiol bus rašomos forume"News" skiltyje, periodiškumas priklausys nuo naujienų kiekio.
 
Forum » [AoW] News » News » 2015/03/26
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: